Rook Branding | Laat je merk vlammen
Over Ons

Over Rook Branding

Vanuit onze passie maken we duurzame branding met impact en merken met een ziel. We zorgen voor gave merken met betrokkenheid, meerwaarde en impact. Vanuit maatschappelijk betrokkenheid en purpose gedreven. Zodat in één keer duidelijk wordt wat de DNA van jouw merk is, waar jij voor gaat en staat. En welke meerwaarde jij levert met jouw merk.Kernwaarde Passie |Rook Branding

Enthousiast

Kernwaarde Betrokken | Rook Branding

Betrokken

Kernwaarde Duidelijk | Rook Branding

Duurzaam

We vinden het belangrijk dat jij met enthousiasme wordt geholpen bij de ontwikkeling van je nieuwe branding. Daarom doen we wat we doen graag goed. Wij werken vanuit passie. Niets meer, niet minder. 


We zijn betrokken bij onze omgeving, onze klanten en stakeholders. En vinden het centraal stellen van jouw wensen heel gewoon.


We werken alleen voor en met bedrijven die mens en milieu centraal stellen.  Of het gaat om ons voorstel, het BrandPlan wat we voor je maken of de merkstrategie die we ontwikkelen. Duurzame impact is de rode draad in onze manier van werken.


We ondersteunen de Sustainable Development Goals van de VN Kwaliteitsonderwijs, Eerlijk werk en economische groei en Leven op het land. We dragen bij aan goed praktijkonderwijs met stages en projecten, zijn aanjager in duurzame netwerken. Staan voor goed werkgevenschap en werkplezier en werken afvalvrij en verspillen zo min mogelijk grondstoffen.